Laden Evenementen

Wat staat ons te wachten?

Het losmaken uit de verhalen van onze grootouders, onze vaders en moeders, is een hele klus. De moeder-claim kan ons beperken in onze vrijheid, ambitie en de wijze hoe we met onze emoties omgaan, ons gevoelsleven. De vader-claim kan ons beperken in de manier van denken, met name hoe we denken, hoe we richting geven aan onze ambities en daadkracht.

In deze workshop volgen we wat dat wat jou bezig houdt naar het verleden en de oorsprong. We onderzoeken het veld waar jij en je gezin en famille van herkomst elkaar omarmen en in de greep houden. De groep en twee begeleiders stellen je in staat snel tot de kern van de zaak door te dringen. Geen omwegen, maar recht op het doel af.

Inzicht in familiedynamiek helpt je. Je weet je wat je te doen staat. Je krijgt meer handelingsperspectief, meer kracht, meer stevigheid en zelfvertrouwen. Je zult beter in staat zijn zelf te beslissen wat je volgende stap gaat zijn. Die keus is alleen aan jou. Een gezonde man is gecommitteerd, boven alles aan zichzelf. Pak dat commitment en ga aan wat je aan te kijken hebt.

Werkwijze

Geen lange theorie, wetenschappelijke verkondigingen of praatsessies. Via het gebruik van oefeningen, (familie)opstellingen, meditaties en ademwerk ervaren we lijfelijk waar het om gaat. We (be)leven het. Direct naar de kern van zaak. Scherp soms, confronterend wellicht, maar eerlijk, en zonder omwegen. Zoals een man betaamd.

Groepswerk

In je eentje werken aan uitdagingen is lastig. Begeleiding helpt. In een groep, met elkaars steun, sta je steviger en kom je snel verder. Spannend, maar het went snel. Worstelingen die je herkent bij anderen geven ook inzicht in jouw eigen vraagstukken. Dat is efficiënt werken. De groep zorgt voor spiegel en aanmoediging, en jij bent dat voor anderen. Je wordt gesteund en gedragen door mannen handen. En wij zorgen voor de veiligheid om vol overgave in te stappen.

 

Voor wie?

Voor mannen die op zoek zijn naar hun volle potentieel. Voor mannen die worstelen met verstoorde relaties, vastzitten in hun werk, of beperking aan vrijheid ervaren. Voor mannen die het doormodderen niet langer accepteren, of waar de omgeving dat niet meer doet.

 

Wanneer?

Zaterdag 4 en zondag 5maart 2023 , 10:00 – 17:00, inloop vanaf 09:30

Locatie: Mosselaan 128, 1934 RD Egmond aan de Hoef

 

Resultaat

– Inzicht in- en aanpakken van oude patronen en (familie)dynamiek die je in het dagelijks leven in de weg zitten;

– Meer mogelijkheid om je grenzen en behoeften beter aanvoelen en te bewaken;

– Meer besef van eigen waarden en kwaliteiten, privé en in je werk;

– Minder ballast, minder belasting, meer bevrijding;

– Meer vrijheid, meer stevigheid en meer handelingsperspectief.

 

Praktisch

Tweedaagse workshop. Zaterdag 4 maart en zondag 5 maart. Inloop 09:30. We werken van 10:00 tot 17:00 en lunchen tussen ongeveer 12:30 – 13:30. Maximaal 18 deelnemers. Lunch zelf te organiseren; wij verzorgen thee, koffie, fris en versnaperingen.

De kosten bedragen € 290,-

 

Aanmelden: Eureeka Psychologie   info@eureekapsychologie.nl

 

 

Wie zijn wij?

Guido Schmutzer is werkzaam als psycholoog bij GGZ, omgeving Noord Holland en als persoonlijk ontwikkelingscoach in Alkmaar / Heiloo. Guido werkt met opstellingen, Gestalt en Transformational breathing.

 

Raimond Hafkenscheid werkt als adviseur voor overheden en bedrijfsleven. Hij begeleidt en coacht Raimond individuen en teams op persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Hij werkt met systemisch methoden waaronder familie-, organisatie- en maatschappelijke opstellingen.

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie