Laden Evenementen

Interventie-dagen Raimond Hafkenscheid Coaching – Eureeka Psychologie

“Ervaren doet zoveel meer dan woorden!”

Op woensdag 19 maart, 10 mei en 14 juni organiseert Eureeka Psychologie in samenwerking met Raimond Hafkenscheid Coaching een interventie-dagen voor cliënten. Op interventie-dagen worden in groepsverband uitsluitend individuele casussen van deelnemers behandeld. Vertrouwen, veiligheid en herkenning staan centraal. Systemische- en Gestalt interventies, waaronder (familie)opstellingen vormen de basis.

Groepswerk is een enorm krachtige aanvulling op de individuele trajecten die nog steeds zeer gangbaar zijn binnen de therapeutische hulpverlening. Je herkent in het verhaal van de ander deels ook jouw verhaal. Ervaren dat je niet alleen bent in je overpeinzingen, beperkingen of opgaven heeft al een helende werking. Herkenning heelt.

Met effectieve interventies raak je kernelementen, de essentie, van de problematiek. Wij draaien er niet omheen en laten niets weg. Interventies zoals wij ze bedoelen zijn ervaringen met veranderpotentieel, op een diepe persoonlijke laag. Intens, maar effectief.

Met de deelnemers kijken wij naar individuele vraagstukken, ongeachte de aard. Werk, relatie, of gezondheid kunnen aan bod komen. De interventiegroep stelt ons in staat met meerdere representanten te werken, als aanvulling op individuele sessies.

Interventie-dagen:

19 april – nog 1 plaats beschikbaar

10 mei

14 juni

Mosselaan 128a

Egmond aan de Hoef

Tijd: 10:00 – 16:00, inloop va 09:30

Kosten: euro 106

Vragen: info@raimond-hafkenscheid.nl / info@eureekapsychologie.nl

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie