Laden Evenementen
Het is doodeng om van een dagelijkse ontmoeting een instrument te maken voor ontwikkeling. Wat gaat er door jou en de ander heen als je elkaar in ontmoeting echt weet aan te kijken? Hoe is het om niet stil te staan bij wat de ander van jou vindt, maar wat de ontmoeting doet met jou?
En nee, dan niet snel afbreken en wegtrekken, maar even blijven, even verduren, tot je langzaam rust en helderheid vindt in de ogen van de ander. Dan licht niet alleen de pijn op, maar ook de verborgen kracht, de potentie van jou, van de ander.
In de dagworkshop “Schoonheid in de Ontmoeting” gaan we met systemische werkwijzen de ontmoeting met onszelf aan, via de ander. Wie zijn we echt? Waar ligt onze potentie? Hoe helpt de ontmoeting ons in onze relaties?
  • Voor wie: Voor hen die zich realiseren dat je de ander nodig hebt om verder te komen in je ontwikkeling. Ervaring met systemische werk en opstellingen is niet noodzakelijk.
  • Deelnemers: maximaal 12 deelnemers; twee begeleiders
  • Wat: Oefeningen rond echt-ontmoeten zijn de basis. We werken in tweetallen en groepjes. Er is ruimte voor een beperkt aantal grotere familieopstellingen. Praktijkgericht.
  • Inloop: 09:45, koffie, thee en versnaperingen wordt verzorgd. Lunch zelf te regelen.
  • Investering: 145 euro

 

Aanmelding:   info@eureekapsychologie.nl   of  info@raimond-hafkenscheid.nl

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Geef een reactie